Slagerij Kastelein

Gesloten (ma 08.00 - 18.00)

Toon openingstijden

slagers - Slagerij Kastelein - kaartoverzicht

Slagerij Kastelein

Slagerij Kastelein in Diepenheim is een ambachtelijke slagerij met eigen worstmakerij. Het ambacht staat bij ons al jaren hoog in het vaandel. Al onze runderen en varkens komen van onze vaste mester uit Twente, die het dieren welzijn hoog in het vaandel heeft. Alleen het beste is goed genoeg. Dit vindt u terug in al onze producten: van het rundvlees tot de eigengemaakte vleeswaren.
Voor het hele team van slagerij Kastelein is het steeds weer een uitdaging om een topprestatie te leveren bij het maken van de producten. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel staan. De klant staat bij ons centraal.

Wij zijn meervoudig kampioen op de Slavakto in 2009 in diverse categoriën. Hiermee behoren wij tot de absolute top van Nederland. En daar zijn wij natuurlijk zeer trots op.

Naast de worstmakerij hebben wij ook een slachterij, waar wij vrouwelijke dikbilkoeien slachten. De varkens die wij slachten komen uit de buurt van Diepenheim, van een vaste mester waar de varkens nog vrij rond kunnen lopen. Daar wij één adres hebben voor de varkens hebben wij een constante kwaliteit aan varkensvlees en door de persoonlijke relatie met de vaste mester kennen wij de herkomst en zo bevordert dit de betrouwbaarheid van een eerlijk en veilig stukje vlees. Zo af en toe worden er ook kalveren en lammeren geslacht. Ook kunt u bij ons terecht voor huisslachtingen, runderbouten, 1/2 varkens, diepvriespakketten,etc.

Voor een feestelijke maaltijd bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen kunnen wij u gourmetschotels leveren, maar ook feestelijke buffetten en fraai opgemaakte salades. En voor wie het wat kleiner wil houden is ons borrelgarnituur een goede uitkomst.

Services

  • Online bestellen is mogelijk

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag7.00 - 15.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verseslager.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Slagerij Kastelein
Goorseweg 8
7478BD Diepenheim

+31 (0)547 351389

Deel deze pagina

Slagerij+Kastelein img