Keurslagerij Ter Stege

Keurslagerij Ter Stege

In 1993 begon Martin als leerling-slager in Lunteren, waar hij een aantal maanden heeft gewerkt. Toen is hij in Veendendaal bij een slagerij gaan werken, waar hij ruim 10 jaar heeft gewerkt. Martin heeft de Slagers Vakopleiding (SVO) afgerond en is al geruime tijd in het bezit van de benodigde diploma’s.

In 2004 besloot Martin even totaal iets anders te gaan doen. Hij heeft een tijdje op een cruiseschip gewerkt. Uiteraard als slager. Hier heeft Martin veel geleerd op het gebied van eten.

Na dit ‘uitstapje’ heeft Martin een tijdje gewerkt bij een voorverpakkingsbedrijf als slager (voor supermarkten). Maar de passie om met kwaliteit te werken kon Martin hier niet kwijt, dus werd het tijd om weer voor een ambachtelijke slagerij te gaan werken. Martin kon bij Keurslager Matthijs aan de slag als Chef-slager. In juni 2011 kon Martin de slagerij overnemen en deze kans laat je niet liggen.

Nu is Martin samen met zijn team hard aan het werk om de zaak elke dag op een nog hoger niveau te tillen. U bent uiteraard elke dag welkom om verschil zelf te proeven!

Martin ter Stege & team.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Keurslagerij Ter Stege

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Keurslagerij Ter Stege

  • Advies

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verseslager.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Keurslagerij Ter Stege
Brouwerstraat 120
6712AA Ede

+31 (0)318 656949

Deel deze pagina

Keurslagerij+Ter+Stege img