Traiteur slagerij Ton De WitGesloten op zondag

Toon openingstijden

slagers - Traiteur slagerij Ton De Wit - kaartoverzicht

Traiteur slagerij Ton De Wit

Traiteur-slagerij de Wit, inmiddels een begrip in Heemstede en ver daarbuiten. Wij zijn een kwalitatief hoogstaande slagerij die sinds 1990 gevestigd is in de Raadhuisstraat.
We staan bekend om onze geweldige kwaliteit rund-, kalfs- en lamsvlees allemaal van ons familiebedrijf. Tevens hebben wij varkensvlees van het Keten Duurzaamheid en natuurlijk alleen maar kip van scharrelkippen.
We verkopen de lekkerste vleeswaren allemaal vers uit eigen keuken maar net zo belangrijk we snijden het ook nog vers voor u af. Dus altijd vers en lekker en op ieder gewicht en dikte te bestellen.
Daarbij hebben we ook nog een geweldig maaltijd assortiment. Onze koks bereiden dagelijks 25 soorten maaltijden. Onze maaltijden worden bereid zoals we dat thuis ook zouden doen dus van een ouderwetse hoogstaande kwaliteit.
Ook bieden wij u vele barbecue en catering mogelijkheden.
Eigenlijk hebben we alles wat u nodig heeft om uw feestje geslaagd te maken!
Ton en Ginny nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze Traiteur-slagerij.
Samen met onze medewerkers helpen wij u graag en met veel plezier verder. Onderaan deze pagina staan de links naar enkele van onze productpagina's.
Alle andere pagina's vind u onder de rubriek assortiment.

We zijn op dit moment de grootste cateringspecialist van Haarlem, Heemstede en de hele Haarlemmermeer. Op dit moment kunnen wij barbecues verzorgen van 2 tot 1500 personen. En uiteraard geheel volgens uw wensen. Zo is er al een compleet barbecuemenu voor maar € 9.90 per persoon. Tevens hebben wij de mogelijkheid om personeel te reserveren voor het barbecuen en het serveren van eventuele drankjes of hapjes. Kom naar de winkel en vraag naar de mogelijkheden en laat u overtuigen. Uiteraard kunt u ons ook mailen.

Dagelijks worden onze maaltijden bereid door onze chef kok. Gemaakt van uitsluitend dagverse ingrediënten. Variërend van rijk gevulde stamppotten tot runderstoofpotten. Maar ook pasta's en pizza's ontbreken niet in ons uitgebreide assortiment. Elke dag maken wij een soep van de dag. Vers, voedzaam en altijd lekker. In de maanden november t/m februari hebben wij iedere week op woensdag t/m zaterdag verse erwtensoep.

Ons kant-en-klaar aanbod geeft u de gelegenheid om een gemakkelijk en snel te bereiden maaltijd op tafel te zetten. U hebt daarbij, zowel de keus uit complete maaltijden, als uit losse bijgerechten. Zo stelt u zelf uw maaltijd samen. De jus en sauzen maken het verhaal compleet.

In onze Traiteur-slagerij hebben wij een eigen wor

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Traiteur slagerij Ton De Wit

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 9.00
maandag9.00 - 18.00
dinsdag9.00 - 18.00
woensdag9.00 - 18.00
donderdag9.00 - 18.00
vrijdag9.00 - 18.00
zaterdag9.00 - 17.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verseslager.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Traiteur slagerij Ton De Wit
Raadhuisstraat 33
2101HC Heemstede

+31 (0)23 5284725

Deel deze pagina

Traiteur+slagerij+Ton+De+Wit img