Slagerij-Worstmakerij Gerritschen



Gesloten op zondag

Toon openingstijden

slagers - Slagerij-Worstmakerij Gerritschen - kaartoverzicht

Slagerij-Worstmakerij Gerritschen

Slagerij Franz Gerritschen is een echt ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit en smaak van het vlees en de vleeswaren zeer hoog in het vaandel staan. De volledige verwerking van zowel runderen als varkens vindt plaats in de eigen slagerij/worstmakerij. Franz Gerritschen focust bij het selecteren sterk op de gehele verwerking van de dieren (zoutmakerij, worstmakerij, maaltijdbereiding, verkoop vers vlees). Kernpunten in de selectie zijn: gezondheid, leeftijd, bevleesdheid, vetheid en de kleur van het vlees.

Kiezen voor (H)eerlijk vlees is een keuze. Daarom vinden wij als Slagerij Gerritschen dat we bij de oorsprong moeten beginnen. Veeteelt dient zoveel mogelijk haar natuurlijke gang te gaan. Waarbij de herkomst altijd bekend is. Huisvesting voor de dieren moeten aan alle normen voldoen, frisse lucht, ruimte, schoon water en voldoende gezond voedsel. Als het vleesvee zich goed voelt verkrijg je het beste en smakelijkste vlees en daar is de slagerij na op zoek. Ons doel is om dienstverlener te zijn voor smaakvol, gezond en verantwoord rundvlees en varkensvlees. Hierbij beheren wij de levende inkoop, verwerking en toebereiding(worst en vleeswaren en maaltijden). Dit gebeurt door onze gediplomeerde medewerkers. Zij zijn trots op hun vakmanschap en zeer betrokken bij de kwaliteit. Daarbij kunt u gebruik maken van onze kennis. Het juiste stuk vlees voor bij een maaltijd en natuurlijk de bereidingswijze. U als consument kunt hiervoor kiezen.

Het streven naar authentieke slagerijproducten maakt dat er sprake is van een heel arbeidsintensief bedrijf. Daarvoor beschikt Slagerij Franz Gerritschen over een team zeer vakkundige medewerkers. Continu is er aandacht voor bijscholing en ontwikkeling van competenties. Dat leidt tot professionele medewerkers die hun in de verwerking en in de winkel klanten effectief en servicegericht adviseren over toepassing van de verschillende vleesproducten en hun bereidingswijzen.

Authentieke producten: Slagerij Franz Gerritschen richt zich in de verwerking en de verkoop op authentieke Nederlandse slagerijproducten. Vleesproducten zonder kunstmatige toevoegingen. Vleesproducten waarin de smaak van echt vlees de boventoon voert. Slager Franz Gerritschen vindt naast de smaak ook het mondgevoel heel belangrijk. In de worstmakerij wordt gewerkt met primaire kruiden zoals zout, peper, foelie, nootmuskaat, e.d. De traceerbaarheid van de vleesproducten is 100%.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Slagerij-Worstmakerij Gerritschen

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Slagerij-Worstmakerij Gerritschen

  • Online bestellen
  • Catering
  • Slachten
  • Verkoop
  • ambachtelijk
  • gerijpt vlees
  • gourmet/fondue
  • hapje
  • horeca leverantie
  • relatiegeschenk
  • vlees in blik
  • worstmakerij

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 13.00
maandag13.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 21.00
zaterdag7.30 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verseslager.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Slagerij-Worstmakerij Gerritschen
Didamsestraat 3
6901HA Zevenaar

+31 (0)316 523519

Deel deze pagina

Slagerij-Worstmakerij+Gerritschen img