Slagerij Graumans

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

slagers - Slagerij Graumans - kaartoverzicht

Slagerij Graumans

Het verhaal van slagersfamilie Graumans begint in 1918. begin twintigste eeuw opende mijn overgrootvader een slagerij in Zundert aan de Molenstraat 43. Zijn zoon Franciscus Oostvogels mijn opa, had dezelfde ambities als zijn vader in 1947 nam hij de slagerswinkel van zijn vader over. Na het overlijden van mijn opa heeft mijn Oom Karel Oostvogels nog enkele jaren de slagerij voortgezet. In 1988 namen mijn vader en moeder het van hem over. en inmiddels heb ik het stokje weer van mijn vader overgenomen. In ons karakteristieke pand in Zundert proef je nog elke dag deze rijke historie: lekker vlees met een fikse portie VAKMANSCHAP en PASSIE.
 
 
Tijden veranderen – en het slagersvak verandert mee. We gaan bewuster leven en kiezen steeds vaker voor eerlijk en puur eten. We denken na over waar ons eten vandaan komt en kiezen als het even kan voor kwaliteit. Dat is voor veel van onze klanten de reden om naar ons te komen. Kwaliteitsslagerij Graumans is al vier generaties lang hét adres voor puur en eerlijk vlees. Ons vlees komt van boeren die aan strenge eisen voldoen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid. En we hebben nauw contact met onze leveranciers, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Veel van onze producten zijn op een ambachtelijke manier bereid. Zo worden de zult, de bloedworst en de droge worst nog gemaakt volgens het recept van mijn opa. Daar staan we zelfs ver buiten Zundert bekend om!

Inmiddels is onze slagerij een echte ‘eetwinkel’ geworden. We bereiden elke dag heerlijke verse maaltijden voor u. Het vleeswarenassortiment is verder uitgebreid met vele specialiteiten en luxe vleeswarensoorten. En: alles wordt vers gesneden waar u bij staat.

We geven onze klanten graag persoonlijke aandacht en de allerbeste service. Maar bovenal willen we delen waar wij in geloven: onze LIEFDE voor PUUR en EERLIJK vlees.

We zien u graag in onze winkel!

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Slagerij Graumans

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.30
zaterdag8.00 - 15.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

KvK

Nummer
20004465

Status
Actief

Deel deze pagina

Slagerij+Graumans img